5 серпня 2023 17:59
9

Джерело: "Динамо" може підписати нападника "Ювентуса" П'яцу

Фото - ua.depositphotos.com


"Динамо" може підписати хорватського нападника Марко П'яцу, який не входить до планів Масіміліано Аллегрі та покине "Ювентус".


Про це повідомляє у своєму Твіттері журналіст Лоренцо Алутто.


Зазначається, що 28-річний футболіст може перебратися до Києва на правах оренди з правом викупу, але переговори поки проходять складно.


Минулий сезон П'яца також провів у оренді, виступаючи за "Емполі".
смотрим и наслаждаемся...а вдруг повезёт и парень приедет и как заиграет за ДК...https://www.youtube.com/watch?v=2OMOmf115q0
Лучше уже Пьяца, чем Кабаев! Хотя я больше за Волошина, чтобы он там в основе играл.

Аренда в Динамо Киев - последний шанс возобновить карьеру после 2 (или даже 3) тяжелейших травм и неудач в арендах итальянских командах. Это уже будет понижение в классе, где будет не так тяжело играть. А-ля возвращение в Динамо Загреб, откуда молодой Пьяца засветился и блистал.

Правда я не верю в этот трансфер в нынешнем положении дел. Скорее-всего желтуха. Пусть Романо или Ди Марцио подтвердят ;)
ну П'яца ніколи не був нападником... Починав центральним хавом, а потім грав лівим вінгером.
Сховати
Asmodeus, Центральним нападником 19 матчів 7 голів 3 передачі, відтянутим нападником 29 матчів 4 голи 3 передачі.
Лівим вінгером або крайнім нападником 76 матчів 20 голів 7 передач.
Правим вінгером або крайнім нападником 28 матчів 9 голів 4 передач.
Зіграв 152 матчі як нападник))))
Хрустальний , більше лікується чим грає
Походу Кабаєв відіграв своє вже в Динамо, що навіть заміну вже шукають. Шкода Волошина, що грати мало дають, а тепер і конкурент буде дуже сильний, а може ця обставина спонукає Волошина до кращого прогресу, в його грі.
Сховати
Wiwisisilka, от цікаво, коли СаШо заміняв Луческу, то Кабаєв себе не погано показував. Та і в товарках він був не поганий. Дивно чого його Луч не хоче
Сховати
Леханыч, Кабаєв за Динамо зіграв вже 29 матчів, та з результативних дій всього 3 гольові передачі, замало як для лівофлангового нападника.
Наприклад :
Волошин - 14 матчів 3 голи 0 гольових передач
Парісс - 14 матчів 0 голів 3 гольових передачі
Беніто - 13 матчів 1 гол 2 гольових передачі

Кабаєву достатньо дали ігрового часу показати себе, чи рівень майстерності заслабкий, або не його команда Динамо, як кажуть в народі.

І брали його в Динамо, обстріляним бійцем під основний склад, за Зорю де він зіграв 129 матчів 10 голів 16 гольових передач, і того 1 результативна дія за 5 матчів, а в Динамо вже пішов регрес 1 результативна дія за 10 матчів. Може переходом в Динамо хлопчина вже всього досях, чого бажав в своїй кар'єрі.
Сховати
Wiwisisilka, Дякую за роз"яснення. Тепер в принципі зрозуміло, кого шукають) але вже все ж таки краще захисників взяти)