5 серпня 2023 14:04

Назарiй ФЕДОРIВСЬКИЙ: "Оболонь" мала достатньо моментів, щоб не програти "Динамо"

Голкіпер київської Оболоні Назарій Федорівський прокоментував матч проти Динамо, в якому його команда поступилася з рахунком 2:4.

“В нас було достатньо моментів, щоб не програти. Гра вийшла відкритою. Щодо незарахованих голів, пенальті поки я не можу нічого сказати. Зараз потрібно відійти від напруженого поєдинку”.


“У роздягальні ми вислухали президента клубу та головного тренера. Загалом в УПЛ – класний рівень футболу. Всі клуби дають можливість грати у футбол, не закриваються в обороні, а ми намагаємося діяти не від оборони. Ми не гратимемо у бий-біжи. Футболісти Оболоні вміють чудово переходити в атаку”.


“За такої спекотної погоди було видно, що після 15-ї хвилини захисники не завжди справлялися з нападниками. До гри не припускав, що після фінального свистка прийду в роздягальню з думкою: “Шкода, що не взяли бодай одне очко”. А зараз саме про це думаю. В нас реально був шанс зрівняти рахунок у ході другого тайму”.


“Ви бачили, як ми налаштувалися на цю зустріч. Зрозуміло, що динамівці нас переграли за рахунок майстерності, насамперед Андрія Ярмоленка, Віталія Буяльського та Миколи Шапаренка. Ми отримуємо досвід. У нас в роздягальні зараз хороша атмосфера. Ми трохи злимося, але на самих себе – багато голів пропустили. Результат нас не задовольняє, але ми намагатимемося покращити свою гру як в обороні, так і в атаці”.


Фото: ФК "Оболонь"