26 липня 2023 15:34

Сага завершена: один з кращих бомбардирів першої ліги остаточно перейшов до "Металіста 1925" – деталі трансферу

Металург із Запоріжжя оголосив про відхід одного з найкращих гравців минулого сезону Першої ліги Олексія Сидорова до Металіста-1925. Раніше клуб заперечував цей трансфер.


22-річний нападник Олексій Сидоров став гравцем Металіста-1925, перейшовши до харків'ян із запорізького Металургу. Клуб Першої ліги назвав цю угоду історичною.

«Цей трансфер є історичним для нашого клубу. Залучені ресурси від продажу футболіста дозволять Металургу зберегти та підсилити основний склад команди, базуватися та проводити матчі поза межами прифронтового Запоріжжя і, відповідно, знову боротися за найвищі місця у чемпіонаті».

Футболіст підписав контракт строком на п'ять років, а сума трансфера суттєво вища за 100 тисяч доларів, котрі раніше фігурували в пресі. Крім того, угода передбачає бонуси та відсоток для Металурга від наступного трансферу. Про це повідомив телеграм-канал «ТаТоТаке».

Те саме джерело інформувало, що Дніпро-1 пропонувало за форварда 400 тисяч доларів.

Раніше харківський клуб вже оголосив про підписання Сидорова, проте після цього представники Металургу заперечели домовленість з Металістом-1925. Тепер трансфер підтвердженний обидвома сторонами.


Фото - ФК Металург