23 липня 2023 11:28

Мирон МАРКЕВИЧ: "У "Карпатах" Гладкого не буде"

Цього тижня в багатьох ЗMІ з'явилися повідомлення, що першолігові «Карпати» проявляють інтерес до свого колишнього гравця, 35-річного Олександра Гладкого, в якого закінчився контракт з одеським «Чорноморцем».


– Навіть не знаю хто займається цією дезінформацією, - сказав керманич «зелено-білих» Mирон Mаркевич кореспонденту Sport ua.- Львівський клуб з ніякими пропозиціями до Гладкого не звертався.


– Mожливо, це пов'язано з тим, що він нині перебуває в пошуках клуба і колись грав у Карпатах.
– Я нічого не маю проти Гладкого, свого часу він був сильним форвардом, але його кращі матчі вже позаду. Тим паче, що в «Карпатах» створюють боєздатну команду з акцентом на молодих виконавців.


– Але ж «Карпати» продовжують пошук фактурного нападника, який за манерою гри нагадуватиме бразильця Батисту, що свого часу багато забивав за «зелено-білих»?
– І, схоже, такого форварда ми таки знайшли. Не хочу випереджати подій, але сподіваюся,що наступного тижня він з'явиться в розташуванні «Карпат».


– Йдеться про іноземця?
– Він – з Бразилії, проте це не той форвард, якого ми чекали ще перед ужгородським збором.


– В планах підготовки до стартового поєдинку першолігової першості з «Хустом» усе без змін?
– Так, 23 липня в Ковелі, що на Волині, граємо благодійний матч з місцевою командою. Всі зароблені кошти будуть перераховані на допомогу ЗСУ.