13 липня 2023 13:15
2

Віктор ЛЕОНЕНКО: "Мені не сподобалося у Ярмоленка те, що в нього залишилося з молодості – непотрібні тягання м'яча впоперек поля"

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, прокоментував гру Андрія Ярмоленка у вчорашньому матчі столичної команди проти Янг Бойз.

Учора, 12 липня, Динамо вперше не зуміло перемогти у товариському матчі на австрійському зборі, зігравши внічию з Янг Бойз із рахунком 3:3.

Віктор Леоненко залишився незадоволеним діями Ярмоленка, який вийшов у стартовому складі та провів на полі 69 хвилин


«Ярмоленко зараз диригуватиме на фланзі. Мені не сподобалося Ярмоленкові те, що в нього залишилося з молодості – непотрібні тягання впоперек поля. Андрію, краще не бігай упоперек.

Дешевше ти вже не станеш, продавати тебе не будуть, але як би ти раніше не став спортивним директором. Коли бігають упоперек – це вже перший клас».


Також експерт відзначив швидкість Олександра Тимчика та порекомендував Ярмоленко утриматися від розмов з рефері.


«Що ще буде добре для Ярмоленка, так це те, що дуже активний Тимчик, коли дають грати. Але якщо фланги закриють у чемпіонаті, то там активності може не бути.


Андрій, швидше за все, диригуватиме та розмовлятиме з суддями. Це вже видно. Диригування – добре, а розмови з арбітрами – погано для Ярмоленка», – сказав Леоненко в ефірі авторського ютуб-каналу.

Дайте цьому ...... ще пива, нехай засне і не пи....ть, п'я...нь
"тягання впоперек поля" Ярмола робив тоді коли не було адресата для пасу. "Аби куди втулити" - це не в його стилі. Тут більше питань до партнерів. А взагалі, Андрій, на фоні вчорашніх одноклубників просто божіла.