10 липня 2023 23:44

"Наші футболісти вийшли порожні на поле": Циганик сподівається на реванш української молоді проти Іспанії на Олімпіаді

Відомий український журналіст Ігор Циганик поділився думкою про поразку молодіжної збірної України у півфіналі чемпіонату Європи іспанцям з рахунком 1:5.


Ігор Циганик заявив, що вважає причиною поразки української команди у 1/2 фіналу Євро-2023 нестачу емоцій.


Журналіст упевнений, що підопічні Руслана Ротаня психологічно не встигли відновитись після тріумфу над Францією. Як приклад, він наводить збірну України U-21 зразка 2006 року, коли команда Олексія Михайличенка у фіналі турніру розгромно поступилася Нідерландам (0:3).

Циганик вірить, що на Олімпіаді у Парижі нашій команді вдасться взяти реванш у суперника.

«Було видно, що українські футболісти вийшли порожніми на поле. Хвилин 10-15 їм вистачило, забили гол, а потім команда просто попливла. Таке буває.

Сподіватимемося, що на Олімпіаді ми візьмемо реванш. Із французами у відборі ми також програли, потім зіграли внічию, а на Євро їх перемогли. Також сподіваємось, що ми візьмемо реванш на Олімпіаді в Іспанії».


Також журналіст вважає, що основою для команди, яка вирушить на ОІ-2024, стануть футболісти 2002 року народження.


«Команда подорослішає. 2002 рік народження дуже сильний. Думаю, до Олімпіади у нас з'являться ще футболісти, можливо, 2003-2004 років, які яскраво себе проявлять і претендуватимуть, щоб поїхати на Олімпіаду.


Перспективу ми маємо. Костяк – це 2002 рік – Судаков, можливо, ще додасться Забарний», – цитує Циганіка телеграм-канал FootballHub.