7 липня 2023 14:09
1

Іван ГЕЦЬКО: "Мені стає смішно, коли після вдалого сейву Трубіна одразу з'являється інформація, що його хочуть купити європейські гранди"

Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився думкою про перспективи голкіпера «Шахтаря» Анатолія Трубіна перейти в європейський клуб.


«Мені стає смішно, коли після вдалого сейва Трубіна в якомусь матчі одразу з’являються повідомлення, що гранди європейського футболу хочуть бачити його у своїх лавах і вишикувалися в чергу. Можливо, у перспективі Анатолій і опиниться в якомусь іменитому клубі, але поки що йому ще працювати та працювати над усуненням недоліків», - сказав Гецко.


Раніше була інформація, що «Інтер» досяг принципової домовленості з Трубіним щодо 5-річного контракту.


Фото - odessa-sport.info

Ну в принципі якщо дивитися на футболіста як це робить пане Гецко, то зрозуміло чому пан Гецко ділится думкою в смі а не працює в топ клубах тренером/менеджером/аналітиком. Типу люди дивлятся на статистику, на роботу ногами, на те як працюють мізки, на воротарські навики в іграх с сильними суперниками. А не розмовлять радянськими штампами, тому що абсолютно нічого не можуть сказати в контексті сучасного футболу бо його не розуміють