6 липня 2023 13:52

"Брайтон" хоче 100+ млн фунтів за Кайседо, трансфер Райса до "Арсенал" – орієнтир

Брайтон визначив суму, яку хоче отримати за опорника Мойсеса Кайседо.


Як повідомляє The Telegraph, за півзахисника запросять понад 100 мільйонів фунтів (близько 117 млн євро), орієнтуючись на суму трансферу Деклана Райса до "Арсеналу" з "Вест Хема" (лондонський клуб заплатить за нього 100+5 млн фунтів трьома платежами за два роки). ).

На трансфер Кайседо націлений "Челсі". Угода навряд чи буде дешевою, оскільки в «Брайтоні» вважають, що за характеристиками Мойсес можна порівняти з Райсом. Крім того, в розрахунок приймають і те, що опорнику 21 рік, він на 3 роки молодший за Деклана.

Якщо трансфер Кайседо в Челсі здійсниться, то в АПЛ буде дві угоди за 100+ млн фунтів в рамках одного трансферного вікна. Нагадаємо, що взимку «сині» вже долали цю позначку – за Енцо Фернандес заплатили 106 млн фунтів.

У січні «Брайтон» відхилив дві пропозиції «Арсеналу» щодо Кайседо, другу – на 70 млн фунтів. Очікується, що у разі порівнянної пропозиції потенційний покупець знову отримає відмову.

Нагадаємо, що "Брайтон" підписав Кайседо у 2021 році за 4 млн фунтів з "Індепендьєнте дель Вальє". У березні він продовжив контракт із «Брайтоном» до 2027 року з опцією продовження ще на сезон.