3 липня 2023 00:13

Георгій СУДАКОВ: "Ми здатні на набагато більше, ніж тільки півфінал"

Півзахисник збірної України U-21 Георгій Судаков у коментарі «Суспільному» прокоментував перемогу над Францією (3:1).


– Пас Мудрика? Він правильно сказав, що раніше я йому віддавав такі передачі. У нас була така зв’язка. Зараз він мені віддав. Я знаю, на що він здатний. Він віддав схожу передачу на Циганкова за національну збірну, тому я знав, що мені треба в цю зону побігти. Чоловік знає, що робити з м’ячем і віддав таку передачу, а моїм завданням було тільки приборками м’яч і забити.


Звичайно, ми знаємо, наскільки Франція індивідуально сильна, це всі знають. Проти неї важко грати, тим паче захищатися. Було проблеми між лініями і ми потім перебудувалися у 5 захисників. Бражко сів п’ятим захисником і стало трохи легше грати між лініями. Думаю, це зробило найважливіші корективи.


Сьогодні ми ще думаємо про гру з Францією, трохи радіємо, а від завтра думаємо про Іспанію. Мені важко зараз думати про гру з Іспанією, бо проти нас грав інший склад. Думаю. В першу чергу треба розібрати гру з Швейцарією, матч з хорватами. Там само розібрати нашу гру з ними і готуватися. Я впевнений, що ми здатні на набагато більше, ніж тільки півфінал.


Фото - УАФ