2 липня 2023 21:13

Блогер: "Для вболівальників "Динамо" в мене є гарні новини: до Буяльського та Ваната додається джерело постачання м’ячів в образі Ярмоленка"

Блогер Михайло Смоловий поділився у своєму Телеграмі аналізом гри зв'язки Артема Довбика та Олександра Піхальонка у "Дніпрі-1":


Топ-зв’язка Дніпра-1 в #УПЛ
Ключові передачі один одному

Кияни через трансфер Циганкова, пізній старт Ваната та бан Буяльського сягнули показників в 16 ключових один одному. В Дніпра-1 ударний дует обмінявся 50 (!) ключовими передачами:
⁃ Олександр Піхальонок виконав 28 з них на 4.5 хА (4 асисти)
⁃ в Артема Довбика 22 ключові на 1.5 хА загалом
⁃ за розміром хА можете вловити логіку, що Олександр пасував Артемові в гострі зони, сам Артем скидав партнерові десь в район півкола

Вкотре констатуватиму якість гри Піхальонка, який і м’яч підіймав з власної третини, і фінальну атакував передачами. Вони з Артемом яскравий приклад того, що для боротьби за найвищі місця УПЛ потрібно лише...двоє «патімейкерів». Якби Гуцуляку стало здоров‘я на увесь сезон, то їх big 3 вистачило б для чемпіонських перегонів. Тож для вболівальників Динамо в мене є гарні новини: до Буяльського та Ваната додається джерело постачання м’ячів в образі Ярмоленка. Цьому тріо самотужки під силу відтворити кейс дніпровського дуету!