2 липня 2023 20:56

"Барса" хоче виплатити 17,5 млн євро за Гюлера частинами, щоб не реєструвати контракт зараз. Деку особисто спілкувався з хавбеком "Фенербахче"

«Барселона» розглядає можливість виплати відступних Арди Гюлера частинами.


Раніше повідомлялося, що майбутній спортивний директор "Барселони" Деку провів переговори з "Фенербахче" щодо трансферу Гюлера. Турецькі ЗМІ також повідомляють, що Деку провів особисту зустріч із гравцем, розповівши про спортивний проект «Барселони».

За інформацією Mundo Deportivo, у ході переговорів Деку запропонував частинами виплатити 17,5 млн євро відступних, прописаних у контракті 18-річного півзахисника. Передбачається, що «Барселона» цього літа виплатить лише частину суми. Решту каталонський клуб заплатить наступного року, коли Гюлер приєднається до команди.

Така формула дозволить "Барселоні" не реєструвати контракт Гюлера цього літа, щоб вписатися у фінансові вимоги. Однак, якщо «Барселоні» вдасться розвантажити зарплатну відомість за рахунок продажу гравців, турецький півзахисник може приєднатися до команди вже цього літа.

Також повідомляється, що "Фенербахче" хоче отримати 20% від суми наступного продажу Гюлера. Крім того, турецький клуб вимагає, щоб "Барселона" взяла на себе виплату компенсації за навчання.

Раніше повідомлялося, що Гюлером цікавляться «Реал» та «Мілан».