2 липня 2023 10:58

"Де Шевченко і де Бесєдін?": колишній головний тренер "Динамо" відреагував на порівняння двох форвардів

Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич відреагував на порівняння екс-нападників «біло-синіх» Артема Бесєдіна та Андрія Шевченка.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Олександр Хацкевич заявив, що таких форвардів, як Андрій Шевченко, в українському футболі не було і його не треба ні з ким порівнювати.


«Не треба вішати ярлики. Де Шевченко і де Бесєдін? Давайте також на землю опустимося. Багатьом футболістам роздають ярлики та вішаються за незрозумілі заслуги. Коли футболіст ще тільки навчився бити по м'ячу, а йому вже прогнозують майбутнє таке, як у Шевченка.


Шевченко такий один. Після нього не було форвардів в українському футболі. Не треба порівнювати Бесєдіна і жити очікуваннями. Він грав на своєму певному рівні і був корисним як у «Динамо», так і у збірній».


Бесєдін провів другу частину сезону 2022/23 на правах оренди в кіпрській Омонії, за яку він зіграв 12 матчів і забив один м'яч.


За Динамо 27-річний нападник відіграв протягом дев'яти сезонів, всього провівши 143 матчі, в яких він відзначився 35 м'ячами.

Шевченко зіграв за Динамо (1994-1999, 2009-2012) 249 матчів, забив 124 м'ячі та зробив 19 асистів.