1 липня 2023 19:22

Сеск Фабрегас завершив кар'єру футболіста

Сеск Фабрегас, колишній півзахисник збірної Іспанії та таких грандів світового футболу, як «Челсі», «Арсенал» та «Барселона», оголосив про завершення кар'єри.


«З великим сумом повідомляю, що для мене настав час повісити бутси на цвях. З моїх перших днів у «Барсі», «Арсеналі», знову в «Барсі», «Челсі», «Монако» та «Комо» я дорожитиму ними всіма. Це була подорож, яку я ніколи не забуду.


Дякую всім тим, хто допомагав мені: товаришів по команді, тренерів, президентів, власників, уболівальників та мого агента. Дякую всій моїй сім'ї: від моїх батьків і моєї сестри до моєї дружини та дітей. Я ціную ваші поради та наставництво. Також окрема подяка противникам, які щоразу робили мене сильнішими», — наводить слова Фабрегаса The Telegraph.


За інформацією джерела, 36-річний іспанець незабаром планує розпочати тренерську кар'єру.

Фабрегас дебютував у дорослому футболі у 2003 році у складі «Арсеналу». За свою ігрову кар'єру він здобув 16 титулів. Іспанець ставав чемпіоном світу та Європи (двічі), а також брав чемпіонства в Англії (з «Челсі» у сезоні-2014/2015) та Іспанії (з «Барселоною» у сезоні-2012/2013).