28 червня 2023 11:00

"Ротань на чорне каже біле": Леоненко підписав вирок збірної України U-21 після нічиєї з Іспанією

Колишній нападник Динамо та збірної України Віктор Леоненко прокоментував гру нашої молодіжки у минулому поєдинку Євро-2023 проти Іспанії.


Молодіжна збірна України (U-21) під керівництвом Руслана Ротаня зіграла внічию з Іспанією у матчі третього туру групової стадії чемпіонату Європи, що відбувся у вівторок, 27 червня (2:2).


Ротань залишився задоволеним діями своїх підопічних у поєдинку проти іспанців, про що він заявив на післяматчевій прес-конференції.

Екс-форвард київського Динамо та національної збірної України Віктор Леоненко розкритикував наставника та футболістів нашої молодіжки.

«Послухав Ротаня – виявляється, ми добре грали з іспанцями. Мало бути 1:3 після першого тайму – це, виявляється, класно. Класно – це те, як забив В'юнник після проходу та прострілу Назаренка.

Пенальті можна було не давати. Сікан по-перше впав пізно, по-друге – картинно, по-третє – вибігав зі штрафного. Ще й не зарахували чистий гол, який вигадав Нещерет. «Гарячий» м'яч виявився», – сказав Леоненко.

Леоненко вважає, що Ротань видає бажане за дійсне.

«Ротань на чорне каже біле. Як привозили собі голи – так і привозимо. На всіх рівнях – що перша команда, друга, що десята. Нічого не змінюється. Тільки розповідають і нам по вухах «їздять».


Якщо хтось чекає на результат – то він є. А далі що? Чорне – це не біле, товаришу Ротань», – заявив Леоненко.


Леоненко також висловився про ротацію складу, яку Ротань зробив у матчі з іспанцями, випустивши з перших хвилин дев'ять нових футболістів порівняно з минулою грою проти Румунії.


«Наступну гру я подивлюся, якщо не буде других складів. Як виявилось, у 21 рік уже втомлюються хлопці. Це тренери показують, що вони зараз мають новий підхід», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.