26 червня 2023 22:57
1

"Хто не знає, у Луческу навантаження сильніше, ніж у Лобановського": Леоненко порівняв нинішнє "Динамо" зі "справжнім"

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко порівняв київську команду часів тренерства легендарного Валерія Лобановського та нинішнього наставника Мірчі Луческу.


Динамо під керівництвом Мірчі Луческу невдало провело минулий сезон. Кияни не змогли вийти у групову стадію Ліги чемпіонів, фінішували на останньому місці у своєму квартеті Ліги Європи та посіли четвертий рядок у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.


Екс-форвард біло-синіх Віктор Леоненко поділився думкою про причини провальних результатів свого колишнього клубу.


«Я вважаю, що причиною провалу стали навантаження Мірчі Луческу, які він дав футболістам, а вони не витримали їх. Хто не знає, у Луческу навантаження сильніше, ніж у Валерія Лобановського, як виявляється.


Додавайте сюди ще нашу «майстерність» динамівську, і чому ми стали четвертими», – заявив Леоненко.


Леоненко також порівняв Динамо часів роботи Валерія Лобановського із нинішнім.

"Справжнє" Динамо, маю на увазі зразка 1986 року, грало за сезон 80 матчів. Там були турніри, кубки та чемпіонат. Тому фізика залишається на тому ж рівні.


Ну і як казав Пеле: «Треба обігравати на класі». Якщо ти не обіграватимеш на класі, то зрозуміло, що жодної фізики не вистачить», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

"Хто не знає, у Луческу навантаження сильніше, ніж у Валерія Лобановського, як виявляється". Це просто смішно. Наразі команда не робить і 50% навантажень ВВЛ. Зараз акцент робиться більше на навантаження у тренажерному залі та роботу з м'ячем. А у ВВЛ акцент був більше спрямований на бігову та стрибкову роботу поза полем. Причому обсяг роботи був у рази більшим. Коли Михайличенко спробував тренерувати по "конспектами" метра, то команда повстала.