21 червня 2023 23:03
4

"У них ще шмарклі під носом, а вже пішки ходять": перемога української молодіжки над Хорватією не вразила Леоненка

Колишній нападник Динамо та збірної України Віктор Леоненко розкритикував нашу молодіжну команду за поєдинок проти однолітків із Хорватії (2:0).


Збірна України U-21 здобула впевнену перемогу у стартовому поєдинку молодіжного Євро-2023 проти Хорватії. Підопічні Ротаня зуміли забити по голу в кожному таймі і тим самим принесли три заповітні очки в нашу скарбничку.

Після першого тайму, незважаючи на забитий Україною гол, Леоненко залишився незадоволеним подіями на полі.

«Це точно U-21? Я думав, що це моя команда ветеранів, тільки в мене швидше пас віддають один одному. У мене терпіння лише на перший тайм вистачить. По-перше, пішки ходимо, Кащук індивідуальну майстерність виявив, забивши гол.

Мені тепер зрозуміло, чому ніхто не росте. У них ще шмарклі під носом, а вже пішки ходять. Чого ти навчишся, якщо маєш три години на ухвалення рішення. Вони за цей час уже 100 кілометрів мають пробігти».

Леоненко заявив, що не дивитиметься другий тайм, але після фінального свистка все ж таки підбив підсумок матчу.

«Чому я не дивився на другий тайм? Тут питання не в тому, що хтось виграє чи програє, а в тому – як грають. Ми вже маємо чемпіонів світу. Де вони?! Ось про що треба думати. Тут потрібні вимоги.

Я хочу, щоб із цих хлопців вийшло щось хороше, а що користь від цих перемог, якщо далі вони не ростуть. Де в нас зірки? Тільки самі себе призначають», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.
В этот раз Леоненко прав на 100%.
Це він ще друг й тайм не бачив! Таловеров з м‘ячем стоїть по декілька хвилин! Замість того, щоб викривати зони, йти вперед.... та капець. Хорвати ніякі. Можна було б показувати зовсім інший футбол
У нас уже есть чемпионы мира. Где они?-это вопрос вопросов
інколи він пише правильні речі а взагалі від нього смердить.