21 червня 2023 14:16

МЮ думає втрутитися в переговори "Арсеналу" та "Вест Хема" щодо Райсу, запропонувавши Мактомінея та Магуайра з доплатою

"Манчестер Юнайтед" готовий поборотися з "Арсеналом" за опорника "Вест Хема" Деклана Райса.


Як пише The Telegraph, "Манчестер Юнайтед" думає про те, щоб втрутитися в переговори "Арсеналу" з "Вест Хемом", запропонувавши включити в угоду Харрі Магуайра та Скотта Мактомінея з доплатою за Райса.

У вівторок "Вест Хем" відмовився продати Деклана в "Арсенал" за 75+15 млн фунтів (цю суму "каноніри" були готові виплачувати протягом п'яти років).

"Вест Хему" цікавий Мактоміней, а Девід Мойес - великий шанувальник Магуайра. Перешкодити переходу Харрі можуть його високі вимоги щодо зарплати. Ставлення Скотта до можливого переходу поки що невідоме.


На даний момент ймовірність переходу Райса в «Арсенал» набагато вища. Лондонський клуб має намір зробити третю пропозицію про його трансфер, сам гравець хоче опинитися в команді Мікеля Артети. Ман Юнайтед хоче підписати його, якщо зможе вписати угоду в рамки свого обмеженого бюджету.


«Манчестер Сіті» теж виявляє інтерес до Райса, останніми днями в клубі думали зробити пропозицію щодо нього. Зазначається, що «Ман Сіті» має фінансові можливості, які дозволять перебити пропозиції конкурентів.


"Юнайтед" поки не вступав у переговори з "Вест Хемом". Головна проблема при переговорах з «Арсеналом» полягає у терміні, на який вони хочуть розподілити виплати.