19 червня 2023 17:01

"МанСіті" тисне на Гюндогана, щоб він продовжив контракт, "Барса" стурбована. "Арсенал" та клуб із Саудівської Аравії теж зробили пропозиції

"Манчестер Сіті" тисне на Ілкая Гюндогана, щоб він залишився у клубі.


Раніше повідомлялося, що 32-річний півзахисник близький до переходу до "Барселони", клуб отримав позитивні сигнали від агента німецького хавбека.


За даними As, "Ман Сіті" хоче зберегти Ілкая, контракт якого розрахований до 30 червня. Клуб чинить тиск на гравця для того, щоб він продовжив угоду на два роки. Це побажання тренера Пепа Гвардіоли.


«Городяни» покращили свою початкову пропозицію Гюндогану, і тепер «Барса» занепокоєна тим, що футболіст може відмовитися від переходу, хоча він і високо оцінював таку можливість у розмові з тренером каталонців Хаві.


Хавбек збірної Німеччини дав зрозуміти, що ухвалить остаточне рішення про своє майбутнє цього тижня. Зараз у нього на руках є чотири пропозиції – від «Ман Сіті», «Барселони», «Арсеналу» та із Саудівської Аравії.


Синьо-гранатові пропонують Ілкаю трирічний контракт, але найменшу зарплату, найбільше грошей футболістові обіцяють у Саудівській Аравії.