18 червня 2023 11:38

Богдан В’ЮННИК: "Багато чого забули з, як ми кажемо, "Ротаньстайлу". Зараз кожен день відпрацьовували ті наші секретні схеми"

Нападник молодіжної збірної України Богдан В’юнник прокоментував підготовку команди до Євро U-21.


«Це був важливий збір. Востаннє ми бачилися у березні, але не усім складом. Останній такий збір ще був під час плей-оф зі словаками, тому дуже багато чого забули з, як ми кажемо, «Ротаньстайлу». Зараз кожен день відпрацьовували ті наші секретні схеми. Вважаю, що після спарингу з ірландцями ми вже підготовлені. Не дуже хороший результат (2:2), але зробимо висновки та будемо готові до першого офіційного матчу зі збірною Хорватії.


Ротань налаштовує кожен день, що ми нічим не гірші за італійців, французів, іспанців. Ми зіграли 3:3 з Францією. Люди у свої 21 рік вже виграли Лігу чемпіонів.

Вважаю, що у нашої збірної зараз найбільша мотивація. Увесь світ знає про Україну, що у нас відбувається кожен день. Наша мотивація – це наш народ, наші люди, за яких ми битимемося на футбольному полі. Ми хочемо показати усім, що Україна – це дійсно супердержава. Битимемося за кожен метр на футбольному полі», – сказав В’юнник.