7 червня 2023 10:38

Граючий президент вінницької "Ниви" Загорулько: "Уявляєте, навіть є інтерес з вищої ліги"

Граючий президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько в інтерв’ю для Tribuna.com підбив підсумки сезону у другій лізі.


«Дуже хотілося, щоб команда зайняла друге місце. Боротьба на фініші стала найбільш емоційною історією сезону. Грали «Звягель» з «Чайкою» і «Нива» Бузова з «Хустом». Це був вирішальний момент, хоч ми не брали в цьому участь, а лише дивилися збоку.


Бачите, як буває у нашому футболі. У нас зараз не вистачає футболістів, тому доводиться ще грати. Країна переживає непрості часи. Дуже приємно грати і бути президентом – одне задоволення.


Всі м’ячі пам’ятні і потрібні. Але я не можу в кожному сезоні забивати ударом через себе. Це може бути один раз за всю кар’єру. В наступному чемпіонаті постарюся забити такий красивий гол.


Якщо тренер мене не вижене, то ще прийдеться пограти. Наприклад, скаже, що не бачить мене у складі. Тоді доведеться закінчувати кар’єру. Головне, щоб молоді пацани грали і розвивалися, а я вже своє відіграв.

Друзі травлять мене, що я все купив. Коли потрапляв у збірну туру, то сміялися, що це я 200 гривень закидав, щоб мене туди вписали. Ось такі в мене друзі.


А щодо інтересу з боку інших клубів, то справді є таке. Уявляєте, навіть з вищої ліги. Назву клубу не можу сказати, але він біля Чорного моря. Але як я можу залишити хлопців? Ми теж хочемо чогось досягнути», – сказав Загорулько.

Артур став найкращим бомбардиром сезону другої ліги, а «Нива» фінішувала у чемпіонаті четвертою.


Фото - ФК "Нива" В