29 травня 2023 08:55

Мбаппе: "Я буду в ПСЖ наступного сезону. Щасливий, що зробив такий вибір минулого року. Завжди хотів перемагати та вписати себе в історію Ліги 1"

Кіліан Мбаппе висловився після отримання призу найкращому гравцю сезону у Лізі 1.


Нападник «ПСЖ» отримав нагороду вчетверте поспіль.


«Всі мої думки зараз із Ріко (воротар «ПСЖ» отримав черепно-мозкову травму під час катання на коні в Іспанії, у нього діагностовано крововилив у мозок). Весь клуб думає про нього.


Також зараз ми думаємо про нашого спортивного директора, який зазнав трагічної втрати. Хотілося правильно розставити пріоритети у цій промові.


Я хотів подякувати та привітати гравців «Ланса», які провели відмінний сезон, а також Джонатана Девіда, який забив багато голів та допоміг своїй команді. І, звичайно, Лео [Мессі], який багато допомагав усі.


Хотів би скористатися цією можливістю та подякувати всім співробітникам «ПСЖ». Я часто про це говорю, але повторюся: ми можемо вважати це банальністю, але можливість грати за «ПСЖ» поруч із такими гравцями – це привілей.


Ми змогли перемогти, і я хочу подякувати всім. Штаб, керівництво, персонал, медичний штаб, охорона та офісні співробітники, чиї зусилля допомагають нам працювати в кращих умовах, щоб ми продовжували перемагати, а це складно.


Я завжди хотів перемагати та вписати своє ім'я в історію чемпіонату. Але навіть з тими амбіціями, що я маю, я не очікував, що доб'юся стільки так швидко. Це справді дуже приємно.


Я дуже щасливий, що зробив такий вибір минулого року (Мбаппе відмовився від переходу до «Реалу» вільним агентом і продовжив контракт із «ПСЖ»). Я тут, я полюбляю, я ставаю краще як гравець. Я маю користь з цього. Я буду тут наступного року. Я дуже щасливий», – сказав Мбаппе.