19 травня 2023 21:27

"Це огидно": гравці "Байєра" розкритикували "Рому" і Моурінью за "антифутбол"

Леверкузенський Байєр не зумів знайти аргументи в домашньому матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи з Ромою (0:0) і вибув із розіграшу турніру.


Римська команда звела "стіну" біля своїх воріт і зуміла стримати представника Бундесліги після домашньої перемоги з рахунком 1:0.


"Шкода, що такий стиль гри може бути винагороджений у півфіналі такого високого рівня. Дуже шкода – насамперед для самого футболу. Але я маю привітати суперника – таким огидним способом він домігся своєї мети", – прокоментував виліт своєї команди Керем Демірбай.


"Ми не заслуговували на те, щоб нас вибила команда, яка не має нічого спільного з футболом. Як це взагалі можливо? Як можна вийти у фінал, демонструючи таку гру? Це не футбол! Вихід у фінал такої команди – безумство", – заявив Надім Амірі.


"Після кожного удару по воротах на полі лежав один гравець Роми, якого доводилося виносити з поля ледве не на ношах, бо він був "сильно" травмований. Думаю, після такого виступу всі вболівальники знають, за кого вболівати у фіналі Ліги Європи – бажаю Севільї удачі. Сумно, що така гра привела Рому до успіху", – цитує спортивного директора Байєра Сімона Рольфеса Kicker.