19 травня 2023 12:17

"Ти, крім пенальті, ще забиватимеш якось голи?". Леоненко жорстко звернувся до Довбика та назвав переможця УПЛ

Колишній форвард збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, поділився думкою про фаворита УПЛ і поставив питання Артему Довбику.


Крім того, експерт вірить, що Зорі під силу поборотися з Дніпром-1 за друге місце у чемпіонаті країни.

Екс-форвард Динамо також різко звернувся до нападника команди Олександра Кучера Артема Довбика, давши зрозуміти, що той здатний забивати лише з одинадцятиметрових ударів.

«За грою найкраще зараз виглядає Зоря. А якщо не буде скандалів із суддівством Дніпра-1, то команда Кучера ще втратить очки. Користуючись нагодою, хочу запитати Довбика: ти, крім пенальті, ще забиватимеш якось голи?

По грі зараз Дніпро-1 на перше місце я не поставлю, та й на друге теж. Мені здається, що їх обійде Зоря», — сказав Леоненко в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.

Зазначимо, що Довбик відзначився 23 голами у нинішньому розіграші чемпіонату України, вісім із них він забив із пенальті. Артем є найкращим бомбардиром УПЛ.
Контракт 25-річного форварда із Дніпром-1 дійсний до кінця року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює нападника у 11 мільйонів євро.