16 травня 2023 18:13

"Мені було легко адаптуватися, не розумію, чому іншим це не вдалося". Ленс розповів, які проблеми мали легіонери в Україні

Колишній вінгер "Динамо" Джермейн Ленс в інтерв’ю "SportArena TV" розповів, які проблеми мали легіонери в київському клубі.


– Коли ти був у "Динамо", в клубі було багато гарних гравців: Кранчар, Рубен, Тремулінас. Але їм було важко грати в Києві, в чому причина?


– Незнаю. Коли я приїхав, клуб забезпечив мене усім. Орендували житло, допомогли з банківським рахунком, з машиною, з усім, лишалось просто сфокусуватись на футболі, що я і зробив. Я почувався, як вдома. Мені було легко адаптуватися, не розумію, чому іншим це не вдалося. Можливо Тремулінас не звик до мови? Я мав перекладача і водія, який трохи говорив англійською. Не розумію, чому це не спрацювало на інших, але в мене було все добре.


– Ти розповідав про Мбокані, він справді був класним гравцем, але футболісти говорили, що він був лінивим і не любив грати проти маленьких команд.


– Так, це те, про що я вже говорив. Після Криму і Донбасу, багато класних легіонерів поїхали з України. Наприклад у "Металіста" була топ-команда, але легіонери пішли. І ти перед матчем дивишся проти кого тобі треба грати, а там гравці яким 17, 18, 19 років. Справді, інколи бракувало мотивації грати, але в цілому Мбокані був крутим гравцем, хоч і були там моменти. Але все ж таки, я не можу говорити за всіх, у мене була власна ситуація. Я можу зрозуміти чому люди говорять, що він інколи лінувався. Але якщо говорити про статистику, то можна побачити, що він забив багато голів.


Фото: ФК "Динамо" Київ