14 травня 2023 19:28

"Атлетико" програв "Ельче"

«Атлетико» після трьох поспіль перемог програв на полі «Ельче», який ще тиждень тому офіційно вилетів із Прімери. І хто скаже, що результат випадковий? Зелено-смугасті грали гостріше, активніше, створили більше шансів. А що робили «матрасники»? Чим запам'яталися?


Так, на старті Мората головою потурбував Бадію; також гостро прострілив із флангу Моліна. Але цього дуже, дуже мало. Уявіть, вперше сфолив «Атлетико» ближче до 40-ї хвилини – це ж піддавки, а не футбол!

Та й гол «Ельче» із тієї ж опери. Вкидання з-за бокової не таїло жодної загрози, поки Грбич не промазав по м'ячу, дозволивши Фіделю розстріляти ворота.


Дієго Сімеоне було що сказати своїм у перерві, але за фактом «Атлетико» заграв трохи активніше лише після замін у середині другого тайму. Моментів створили два – Карраско не зміг обіграти воротаря, а Мората пальнув надто очевидно для Бадії.


Ну, і все більше нічого. Наприкінці матчу знову гостріше грали господарі – один Пере Міль дивом не оформив дубль на контратаках.


Здається, «Ельче» запізнився із призначенням Себастьяна Беккасесе. Цікавий тренер, і з ним у зелено-смугастих є майбутнє, нехай і в Сегунді. Ну, а «Атлетико» розплатився за феєрично бездарний виступ другим місцем у таблиці: тепер він має 69 очок, а «Реал» – 71.


ЕЛЬЧЕ – АТЛЕТИКО – 1:0
Гол:
Фідель (41).


Ельче: Бадіа, Паласіос, Бігас (Гуті, 84), Клерк, Моренте, Дональд, Гумбау, Бланко (Мілья, 67), Фідель (Магальян, 84), Нтека (Хосан, 67), Бойє (Понсе, 90+3).


Атлетико: Грбич, Вітсель, Хіменес, Ермосо (Регілон, 61), Моліна, де Пауль (Барріос, 61), Коке (Мартін, 82), Лемар (Корреа, 54), Карраско, Грізманн, Мората.


Попередження: Фідель (30), Бланко (36).