12 травня 2023 11:23

"Слухати по телефону цю дурню не хочу". Колишній захисник "Динамо" перервав усі контакти з росіянами

Колишній захисник київського Динамо та екс-тренер збірної України (помічник Олега Блохіна 2002-2007) Олег Кузнєцов розповів про спілкування з колишніми партнерами після початку війни, які живуть у Росії.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Олег Кузнєцов заявив, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну перервав усі контакти з колишніми партнерами, які проживають у Росії.

«Дзвонили Кір'яков, Хідіятуллін, Канчельскіс, але після 24 лютого я принципово трубку не брав. Зараз мені нема про що з ними говорити».

Також легенда Динамо та нинішній головний тренер збірної України U18 додав, що дружив із колишнім півзахисником донецького Шахтаря та Манчестер Юнайтед Андрієм Канчельскісом.

«З Канчельскісом ми раніше взагалі добре дружили, навіть приїжджали з Михайличенком до нього до Рейнджерса. Якби сьогодні я зустрівся з ним віч-на-віч, то, можливо, поговорив би, а слухати по телефону цю нісенітницю я не хочу».


За словами Кузнєцова, він не засуджує позиції Канчельскіса, але спілкуватися з ним він не хоче.

«Зрозуміло, що Канчельскіс не вийде на Червону площу із гаслом: «Я – за Україну». Цього не буде. Він уже живе в Росії понад 30 років і, мабуть, хоче й надалі там працювати. Таку має позицію. Я його не засуджую, просто перестав спілкуватися».


Фото - УАФ