11 травня 2023 12:46

Агент Бейла про інтерес "Рексхема": "Гарет більше не хоче грати у футбол, у нього чудове життя. Він зі своєю родиною, а це найголовніше"

Агент Гарета Бейла відреагував на інтерес "Рексхема" до послуг екс-гравця.


Нагадаємо, Бейл оголосив про завершення професійної кар'єри 9 січня. Однак після того, як «Рексхем» вийшов у четвертий дивізіон Англії, співвласники клубу Райан Рейнольдс та Роб Макелхенні намагалися переконати Гарета приєднатися до команди.


«Я думаю, він [завершив кар'єру] у відповідний час. Він досяг всього, чого хотів - він грав за збірну Уельсу на найвищому рівні на чемпіонаті світу, це те, чим він дійсно хотів займатися, і я думаю, він знав, що його тіло більше не витримує. Останні кілька років йому було нелегко.


Він мав чудову кар'єру. Він насолоджувався життям, але зараз у нього чудове життя. Він зі своєю родиною, а це найголовніше. Він проводить багато часу зі своїми дітьми, саме цим хоче займатися.

Так, звичайно, він буде займатися іншими речами пізніше, але зараз дозвольте йому просто насолоджуватися життям.


Вони [Рейнольдс та Макелхенні] насправді зі мною не розмовляли. Можливо, вони говорили з Гаретом, але ні, Гарет більше не хоче грати у футбол», – сказав Джонатан Барнетт.