6 травня 2023 23:58

Малиновський невдало повернувся до основи: "Марсель" програв і втратив другу позицію в Лізі 1

Поєдинок між Лансом та Марселем закривав суботню програму 34-го туру Ліги 1. Зустріч завершилася поразкою команди Руслана Малиновського з рахунком 1:2.


Руслан Малиновський повернувся до стартового складу Марселя на матч проти прямого конкурента за другу позицію у турнірній таблиці. Українець через мікропошкодження пропускав минулу гру проти Осера (2:1).

Марсель міг вийти наперед уже на стартових хвилинах. Санчес запресингував захисника Ланса і вийшов віч-на-віч із воротарем, де чилієць був точний. Після перегляду VAR гол було скасовано, оскільки нападник ОМ допомагав собі руками у боротьбі з опонентом.

Витримавши стартове навалу гостей, футболісти Ланса поступово відсунули гру від своїх воріт, прибравши до себе ініціативу. Під завісу першого тайму господарі повели в рахунку завдяки потужному удару Фофана з-за меж штрафного майданчика Марселя.


У другому таймі Ланс збільшив перевагу у рахунку. Франківськи прорвався правим флангом, навісивши на Опенда, який ударом головою переправив м'яч у сітку воріт Марселя.


Після двох пропущених голів Марсель довго не міг розкрити оборону суперника до 88-ї хвилини. Димитрі Пайє завдяки індивідуальним діям повернув інтригу на останні хвилини поєдинку.
У компенсований час Ланс не дозволив Марселю врятуватися від поразки. Фінальний свисток афіксував перемогу господарів – 2:1.


Руслан Малиновський провів на полі 76 хвилин.