2 травня 2023 12:03
2

Голова профспілки суддів Англії про поведінку Клоппа після гола Жоти: "30 тисяч фунтів штрафу "Ліверпулю" – нісенітниця. Почніть віднімати очки, і вони відразу заткнуться"

Голова профспілки суддів Англії розкритикував вчинок Юргена Клоппа у матчі з «Тоттенхемом».


Нагадаємо, наприкінці гри «Ліверпуля» проти «Тоттенхема» (4:3) Клопп бурхливо відсвяткував гол Діогу Жоти – головний тренер «Ліверпуля» підбіг до резервного арбітра і почав щось кричати йому, за що отримав жовту картку.


На думку голови організації Ref Support UK Мартіна Кессіді, за подібну поведінку клуби потрібно карати зняттям очок у турнірній таблиці.

«Якщо FA (Футбольна асоціація Англії) не почне боротися з подібною поведінкою, віднімаючи очки, це ніколи не зміниться. Оштрафувати «Ліверпуль» на 30 000 фунтів – це нісенітниця. Почніть знімати очки, і вони заткнуться і почнуть поводитися пристойно.


Ми впевнені, що це стане однією із срібних куль для футболу, яка вплине на всі рівні від нижчих дивізіонів до АПЛ. Заборона на вихід за межі технічної зони існує десятиліттями, але стає лише гіршою», – сказав Мартін Кессіді в інтерв'ю Express Sport.

Почніть знімати окуляри ))))))))))))))))))
Сховати
Буковина, таке враження ніби тут спеціально знущаються з української мови