30 квітня 2023 13:26

"Мудрик ще більше впаде в ієрархії": в Англії назвали чергового гравця, який стане викликом для українця

В Англії вважають, що прихід у Челсі Крістофера Нкунку з РБ Лейпциг може погіршити становище 22-річного українського вінгера синіх Михайла Мудрика у команді.


25-річний нападник РБ Лейпциг Крістофер Нкунку вже підписав попередній контракт із Челсі і з наступного сезону приєднається до лондонців.


Журналісти видання Football.london вважають, що цей трансфер може завдати удару по українському вінгеру синіх Михайлу Мудрику.


«Нкунку довів свою ефективність у РБ Лейпциг, але прихід іншого нападаючого в Челсі може призвести до того, що Мудрик ще більше впаде в ієрархії. Українець ще не показав власнику клубу та вболівальникам свою профпридатність. Коли йому випаде шанс, треба показати себе на полі.

Експерти сподіваються на прихід до команди Маурісіо Почеттіно, який розкриє якості українця повною мірою.


«Нового тренера має бути призначено на початку наступного сезону, і це дасть українцеві новий шанс довести, чому він заслуговує на місце у старті. Почеттіно може творити дива з Мудриком. Однак, якщо він не скористається своєю можливістю, Боелі буде готовий підписати нових гравців».

Журналісти продовжують вірити, що Мудрик зможе заграти у АПЛ, незважаючи на невдалий старт.

«22-річному гравцю потрібна впевненість та тренер, який зможе розвивати його, щоб допомогти йому досягти рівня, необхідного для стабільного виступу в АПЛ. Однак відповідальність зрештою лежить на гравці, і він повинен удосконалюватися, щоб він мав майбутнє в Челсі», – написали автори статті.


Нагадаємо, що цього сезону Мудрик у 13 матчах за Челсі відзначився двома результативними передачами.


На рахунку Нкунку 18 голів та п'ять асистів у 30 поєдинках за РБ Лейпциг.