30 квітня 2023 10:10
1

Блогер: "Динамо" награло на перемогу в матчі з "Металістом", бо захист не міг контролювати Буяльського"

Блогер Михайло Смоловий в новому випуску "ТаТоТаке" висловив свою думку, щодо того чи змінив щось Шовковський на чолі "Динамо" та за рахунок чого кияни обіграли "Металіст".


"Абсолютно нічого не може змінити тренер за тиждень. Тим паче сам Шовковський після гри дуже чітко відповів, що є певний план, його дотримуються і ніхто нічого змінювати не буде. Все що було погоджено з Луческу, буде виконуватися і далі. Шовковський виконує більше представницьку функцію, певні ключові моменти він вже не змінить.


З боку "Динамо" не було нічого хорошого, якщо говорити загально і без лірики. Все впирається в максимально неякісний захист "Металіста". Ми пам’ятаємо початок року і матч проти "Інгульця", де вийшла трійка центральних захисників, як вони зіграли, вони максимально перекрили кисень Буяльському. І результат був майже закономірний, "Динамо" на перемогу не награло. В цьому матчі "Динамо" награло на перемогу, бо захист не міг контролювати Буяльського. Він виникав скрізь та зробив майже 90% всіх моментів та ударів. Його пас призвів до виходу Кабаєва, що призвів до вилучення, він віддав асист, він віддав передасист, тобто майже всі моменти через Буяльського".

"Абсолютно ничего не может сменить тренер за неделю."

Чи воно сам футбол дивилось? Чи тільки фуфло в"єтнамських WyScout-ів читало?