29 квітня 2023 11:21

"Не знаю, чи має Шовковський бажання працювати": екс-партнер легенди дав пораду тренеру "Динамо" після дебюту

Екс-хавбек Динамо Дмитро Михайленко прокоментував дебют Олександра Шовковського як виконувач обов'язків головного тренера киян у матчі з Металістом (3:1) у чемпіонаті України.


Олександр Шовковський дебютував як в.о. головного тренера Динамо із виїзної перемоги над Металістом у рамках 23-го туру УПЛ.


Екс-партнер легенди біло-синіх Дмитро Михайленко вважає, що молодому тренеру досить непросто розпочинатиме свою самостійну роботу в такому статусному клубі.

«Я дивився гру та бачив його на тренерській лаві, як він переживав, підказував. Чесно, я не знаю, чи має він бажання працювати без досвіду. Починати з такого великого клубу – це величезний виклик».

При цьому експерт заявив, що вірить у успішне тренерське майбутнє Шовковського, оскільки той має для цього потрібні якості. Михайленко порадив колишньому партнерові ще набратися досвіду.

Але він завжди був дуже вдумливий, добре робить аналіз. Мені здається, в Олександра може все вийде, але потрібний досвід. Він має всі шанси стати хорошим тренером, має авторитет та ігровий досвід», – сказав Михайленко у програмі Футбол TIME.


Фото: СК "Днiпро-1"