23 квітня 2023 14:50

"Це мене не тішить": для Циганкова та Ко пролунав серйозний дзвіночок від головного тренера "Жирони"

У суботу Жирона програла Вальядоліду на виїзді (0:1) в рамках 30-го туру Ла Ліги. Вінгер каталонського клубу Віктор Циганков вийшов у стартовому складі та провів на полі весь поєдинок.


Український півзахисник Жирони Віктор Циганков не зміг відзначитися результативними діями у матчі з Вальядолідом. Головний тренер команди Мічел, розбираючи невдалу гру, зазначив, що його підопічним не вистачало вирішального удару.


«У перші півгодини Вальядолід перевершував нас і мав більше драйву, а другий тайм був за нами. Ми володіли м'ячем, але нам не вистачало рішучості та індивідуального таланту. Вони були кращими у штрафному майданчику і взяли три очки».

Іспанський фахівець нарікає на те, що його команда не може конвертувати територіальну перевагу у забиті голи.

«Володіння м'ячем ще ні про що не говорить, але ми досить часто опинялися у небезпечній зоні. Нам не вистачало рішучості, та й захищалися вони добре. Ми не завдали стільки шкоди, скільки хотіли. Ми контролювали гру, але ми не були найкращою командою, і це мене не тішить».

Мічел запевняє, що його не хвилює поразка, більше він переймається відсутністю реальних гольових загроз біля воріт суперника.

"Я не хвилююсь. Ми – команда, яка хоче володіти м'ячем і прагне голу. Що мене турбує, то це відсутність можливості створювати важливіші моменти в небезпечній зоні. Ми знаємо, як шукати простір, але ми не були точні у цій галузі», – наводить слова наставника Mundo Deportivo.