21 квітня 2023 20:14
2

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Я думаю, "Динамо" потрібні глобальні реформи"

Екс-півзахисник «Закарпаття», «Карпат» та «Минаю» Михайло Кополовець поділився своїм прогнозом на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Шахтар».


Звичайно, мені більше подобається «Шахтар», там більш креативні футболісти. На сьогоднішній день «Гірники» набагато сильніші за киян, чому свідчення їх виступи у Європі. Також у «Шахтаря» досить харизматичний тренер, який вміє працювати з молоддю. Якщо «Шахтар» переможе, то ніхто не здивується.


Я думаю, «Динамо» потрібні глобальні реформи, їм потрібно брати приклад з «Шахтаря». У донецькому клубі футболісти йдуть плавно, відбувається зміна, а в «Динамо» якийсь сир-бор. Незрозуміло, що відбувається! Я би назвав це так – лебідь, рак і щука. Кожен тягне на себе, а команди нема.


Інша справа – «Шахтар», який зміг замінити лідерів. Вони продали Мудрика за 70+30 мільйонів під час війни. Сьогодні він не показує, що коштує стільки грошей, але це діамант, який з часом розкриється.

А від «Динамо» залишилась тільки назва, їм потрібне нове дихання. Це тінь того величного «Динамо», яке будувалось поколіннями. Я не знаю, чи потрібно Суркісу продавати «Динамо». Можливо, він і хоче, але тут питання, хто може купити за великі гроші.


Основа заслуга у тому, що «Шахтар» грає на рівні, у тренера. Я з Йовічевічем перетинався у «Карпатах» і можу сказати, що він вміє працювати з футболістами. Він непоганий психолог та вміє зарядити команду. Наскільки я бачу, гравці «Шахтаря» сприймають Йовічевіча, як друга, і при цьому поважають.


«Я думаю, «Шахтар» переможе – 2:0, або – 2:1, якщо Динамо пощастить забити. Я не бачу, за рахунок чого кияни можуть відібрати очки у «Гірників», – зазначив Михайло Кополовець в інтерв’ю «Українському футболу».


Фото - офіційна сторінка "Миная" в Facebook

Чтобы быть на равных с Шахтёром Динамо нужны такие деньги, которых больше в Украине ни у кого нет...
Сховати
Динамо не стало после смерти ВВЛ. После - эпоха братьев-жуликов во главе "Суркинамо".