20 квітня 2023 19:38

Люксембурзький бізнесмен. Вінгер "Динамо" презентував власний сервіс для оренди розкішних автомобілів

Вінгер "Динамо" Жерсон Родрігес, який виступає на правах оренди за "Аль-Вехду", в своєму Instagram представив власний сервіс для оренди автомобілів.


"Пані та панове! Я радий представити вам нашу нову послугу оренди автомобілів класу люкс, яка незабаром буде доступна на нашому веб-сайті. Завдяки цій інноваційній платформі ми хочемо запропонувати вам унікальні та висококласні враження від ваших подорожей, одночасно задовольняючи ваші потреби щодо комфорту та елегантності.

Наш автопарк складається виключно з розкішних автомобілів, які ретельно відбираються та обслуговуються, щоб гарантувати вам неперевершені враження від водіння. Ви можете відкрити для себе ці виняткові автомобілі та помилуватися ними на відео в нашому обліковому записі Instagram, де ми регулярно публікуємо захоплюючі уривки та ексклюзивні попередні перегляди наших моделей, доступних для оренди. Ми з нетерпінням чекаємо можливості познайомити вас із нашою пропозицією та підтримати вас у ваших проектах з оренди автомобілів високого класу.

Залишайтеся на зв’язку, щоб бути в курсі про запуск нашого сайту, і не соромтеся підписуватися на нас в Instagram, щоб не пропустити жодної з наших новин. Ми дякуємо вам за довіру та сподіваємося незабаром вітати вас серед наших задоволених клієнтів. Дякуємо і до скорої зустрічі на нашій платформі оренди автомобілів класу люкс", - написав Жерсон.