16 квітня 2023 16:54

"Жирона" з Циганковим перемогла останню команду Ла Ліги: відома оцінка українця за матч

У матчі 29-го туру чемпіонату Іспанії каталонська Жирона на своєму полі впевнено обіграла Ельче з рахунком 2:0. Віктор Циганков відіграв усі 90 хвилин поєдинку.


Український вінгер Віктор Циганков вийшов у стартовому складі Жирони на гру 29 туру Ла ліги проти Ельче.


У першій половині матчу команди виглядали рівно, але команда Циганкова зуміла вийти вперед перед свистком про закінчення тайму. Тоні Вілья віддав чудову гольову передачу до штрафного майданчика, де Валентин Кастельанос головою відправив м'яч у сітку і зробив рахунок 1:0 на користь Жирони.


У другій половині матчу Ельче став значно більше володіти м'ячем, але результату гостям це не дало. А ось Жирона зуміла збільшити свою перевагу - Оріоль Ромеу завдав удару торкання з кута штрафного майданчика точно в нижній кут воріт. Голкіпер суперника був безсилий.


На 90+2 хвилині Ельче залишився у меншості – червону картку отримав Понсе. Фінальний свисток зафіксував перемогу Жирони над Ельче з рахунком 2:0.


Статистичний портал Sofascore оцінив гру Циганкова у матчі проти Ельче н 6.8. Найкращим гравцем у складі Жирони став голкіпер Гассаніга – 7.8. У суперника оцінку о 7.8 також отримав Гамбо.


У наступному турі Жирона зіграє проти Вальядоліда. Гра запланована на 22 квітня. Ельче наступного дня поміряється силами з Валенсією.


Жирона - Ельче 2:0

Голи: Кастельянос, 45, Ромеу, 71


Жирона: Гассаніга, Буено, Хуанпе, Каррера (Гутьєррес, 58) — Ромеу, Циганков, Мартен (Коуто, 77), Гарсія, Вілья (Валері, 58) — Кастельянос (Стуані, 77).


Ельче: Вернер — Клерк, Бігас, Маскарель, Паласіос (Лірола, 46) — Гуті (Кольядо, 46), Гумбау, Дональд, Тете (Меркау, 78) — Мілья (Понсе, 78), Боє (Нтека, 78).