14 квітня 2023 12:39

Блогер: "Динамо" U-19 виграє 3:0, виконуючи передачі вперед із точністю 58.62% - в колгоспах вже почали облизуватися на наших дітей"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі аналізує гру "Динамо" U-19.


Динамо U19
Проти Львову та Минаю (Рух пізніше)


Напевне скоро вже почну лікуватися від алкогольної залежності, бо перша думка, яка виникає після перегляду ігор молодіжки - напитися до стану лазити рачки...

Гра U19 проти Львову:


⁃ Динамо з 37.92% володіння
⁃ Львів з 62.08%.


І ні, це не першоквітневий жарт (матч саме тоді відбувався). Це київське майбутнє за декілька років. Малиш забиває вже на 40 секунді. Після цього за решту матчу діти завдають лише 4 (!) удари, добиваючи суперника після 80‘ хвилини.


Окей, Костюк здобув 3 очки. Динамо робить вигляд, що воно переслідує Рух. Але який практичний досвід винесли діти, котрим можливо пощастить за нинішніх умов потрапити за 3-4 роки (після оренд в колгоспи) в першу команду? Нахіба дітям досвід гри «на контратаках», якщо вони не зможуть так в основі Динамо в УПЛ?!


Роки три вже питаю, а притомної відповіді Іщенка немає. Бо поки не збагну: навіщо дітей готують грати за колгосп, але не готують грати в основі Динамо?


Динамо виграє 3:0, виконуючи передачі вперед із точністю 58.62% - в колгоспах вже почали облизуватися на наших дітей! Типу майбутнє флагману українського футболу грає з...2.45 передачами за середнє тримання! Це пиздець, і навіть не запікуватиму!


З Минаєм (остання команда Ліги з 6 очками в 21 матчі) нагнали аж до...2.96 передач за середнє тримання! І знову схожий сценарій:


⁃ під кінець першого тайму накрутили % володіння до позначки 69% без жодного якісного моменту (хіба в Боля зі стандарту)
⁃ але забили не з гри, а з пенальті
⁃ і замість того, щоб після перерви почати вчитися створювати моменти проти насиченого захисту посипалися до 46% в останні 30 хвилин


Хоч вбийте не ловлю їх логіку! Дітям потрібне розуміння, як поводитися з м’ячем, коли його, хоч сракою жуй (як в дорослих в УПЛ). Натомість U19 ганяє із середнім відсотком володіння по сезону...52.99%! Мабуть, за 20 ігор діти вже зрозуміли, як забивати в контратаках. Тож коли їх почнуть вчити забивати в тривалих позиційних розіграшах?


Ну, не може Динамо в УПЛ кожен матч проводити, як з Дніпром-1, постійно перебуваючи в захисті! Не грає проти Динамо першим номером навіть Зоря! Максимум Шахтар і дніпряни - це 4 матчі в сезоні з 30! Решту чемпіонату (26 поєдинків) доводиться долати насичений захист. Так де і коли дітей цьому навчатимуть? У Ротаня в оренді?