14 квітня 2023 10:16

Олег КУЗНЕЦОВ: "СК "Дніпро-1" втече від "Зорі", а "Динамо" вийде на третє місце"

На 21-й ігровий день для zbirna.com свій прогноз для дав колишній захисник Динамо та збірної України Олег КУЗНЕЦОВ.


14.04.2023

Минай — Кривбас — 1:2


Останні результати свідчать про те, що Кривбас виглядає непогано. Можна сказати, що Юрій Вернидуб знайшов ключ до своїх підопічних. Наставник створив гарну команду. Думаю, гості переможуть.


Інгулець — Колос — 1:1


Інгулець із приходом нового тренера навесні більше тішить, ніж розчаровує. Колос виступає зі змінним успіхом. Втім, склади у суперників приблизно одного рівня. Тож ставлю на нічию.


Рух — Динамо — 0:2


Динамо в останніх матчах виглядає не яскраво, але перемагає, а це головне. І якщо кияни хочуть продовжувати боротьбу, якщо не за чемпіонство, а хоч б за друге місце, то команди такого рівня як Рух, необхідно перемагати.


15.04.2023


Металіст — Верес — 0:0


У цій парі важко назвати фаворита. Обидва суперники зараз не в найкращих кондиціях. Думаю, матч завершиться внічию. Більше того, голів, як на мене, забито не буде.


Металіст 1925 — Олександрія — 0:2


У весняній частині сезону Олександрія не програє. Так, більше переважають нічиї, але, за наявності виконавців, олександрійці на голову перевершують свого опонента.


Зоря — Дніпро-1 — 1:2


Думаю, Дніпро-1 мінімально переможе. Якщо не остання поразка Зорі, можливо, поставив би на нічию. Наявність у складі дніпрян таких атакуючих виконавців, як Піхальонок, Гуцуляк, Довбик дають перевагу номінальним гостям.


16.04.2023


Шахтар — Львів — 4:0


Цей поєдинок не буде схожим на той, що пройшов між цими командами в середині неділі. Вважаю, що гірники не наступлять на ті самі граблі та впевнено переможуть.


Чорноморець — Ворскла — 1:0


Одесити навесні, як показують результати, знайшли свою гру. А ось Ворсклу кидає то в жар, то в холод. Враховуючи, що матч пройде в Одесі, хай і без глядачів, я віддам перевагу Чорноморцю.


Фото: УАФ