9 квітня 2023 23:59
3

Ребров продовжує сподіватися на чемпіонство ОАЕ: гол Ярмоленко подарував "Аль-Айну" розгромну перемогу

У неділю, 9 квітня, у поєдинку 22 туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Хорфаккан на своєму стадіоні приймав Аль-Айн Сергія Реброва. Матч завершився перемогою гостей із рахунком 3:0.

У стартовому складі Аль-Айну вийшов український вінгер Андрій Ярмоленко. Перший тайм команди провели без забитих м'ячів, а всі основні події гри сталися у другій половині матчу.

Підопічні Сергія Реброва відкрили рахунок на 54-й хвилині завдяки влучному удару Еріка. За десять хвилин ще один м'яч влетів у ворота Хорфаккана. На цей раз відзначився Лаба, якому асистував автор першого голу.


На 66-й хвилині рахунок став розгромним. Лаба з лівого флангу прострілив у штрафний майданчик, а Ярмоленко в один дотик відправив м'яч у ворота господарів.


Варто зазначити, що востаннє 33-річний українець забивав 5 лютого у ворота Аль-Зафри (4:1).


Одразу після забитого м'яча головний тренер Аль-Айна Ребров замінив Ярмоленка на Рахімі.


У поточному сезоні українець у складі Аль-Айну провів 25 матчів у всіх турнірах, у яких забив дев'ять м'ячів та зробив п'ять результативних передач.


Контракт Ярмоленка з арабським клубом діє до 30 червня 2023 року.

На даний момент Аль-Айн посідає друге місце у турнірній таблиці Ліги ОАЕ, маючи у своєму активі 44 очки. До кінця чемпіонату залишилося чотири тури і підопічні Реброва відстають від лідируючого Аль-Ахлі на п'ять очок.

У наступному турі чемпіонату ОАЕ Аль-Айн зіграє на своєму стадіоні із клубом Аль-Шарджа. Матч відбудеться 19 квітня і розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Немає більше сечі терпіти ці пекельні борошна.
Підлога країни хоче світу. )))
в один дотик отруїв м'яч )))))))))
Сховати
Буковина, мабуть перекладали гуглтранслейтом із свинособачої, а там була пропущена літера П в слові "отправіл" ))))