9 квітня 2023 08:52

Фанати "Ніцци" вивісили банер про матір Галтьє. Крістоф розлютився: "Мамі 83 роки, вона лікувалася від раку, подібне неприпустимо. Те, що ці люди дивляться єврокубкові матчі на стадіоні, моя заслуга"

У тренера «ПСЖ» Крістофа Гальтьє виник конфлікт із уболівальниками «Ніцци»


Французький фахівець, який з літа працює в «Парі Сен-Жермен», очолював «Ніццу» минулого сезону і посів із нею п'яте місце у чемпіонаті Франції.

Під час гри між клубами у 30-му турі Ліги 1 фанати господарів вивісили банер образливого характеру, який згадує мати Гальтьє. Також вони освистали Крістофа.

Після матчу тренер саркастично поплескав на адресу глядачів, після чого у нього відбулася напружена розмова з Кефреном Тюрамом та Жан-Клером Тодібо.


«Жан-Клер, ти бачив банер? А якби наші фанати таке зробили про тебе? – наводить Le Parisien слова, які пролунали в ефірі Canal+.

На прес-конференції Гальтьє прокоментував ситуацію.


«Чому я так відреагував? А ви бачили, що там було? Прочитали? Усі чули? Моїй мамі 83 роки, вона пройшла лікування від раку. Подібне неприпустимо.

І те, що ці люди мають можливість подивитися єврокубкові матчі на своєму стадіоні – результат моєї роботи минулого сезону.

Що б вони не думали, це завдяки моїй роботі в минулому сезоні та роботі Дідьє Дігара у нинішньому сезоні «Ніцца» зараз бере участь у єврокубках», – заявив тренер «ПСЖ».

«Ніцца» вийшла до 1/4 фіналу Ліги конференцій. 13 квітня вона зіграє із «Базелем».