7 квітня 2023 16:05
1

"Представники "Ніцци" приїжджали на матч "Динамо". Луческу розповів, чому не пішов з київського клубу

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу розповів про те, що на нього виходили представники французької Ніцци та турецького Фенербахче з пропозицією очолити їхні команди.


Мірча Луческу мав пропозиції від європейських клубів, про що румунський фахівець розповів в інтерв'ю сайту PrimaSport.

«Минулого літа мене хотів бачити Фенербахче ще до призначення Жорже Жезуса, але я не бажав цього. Я ні з ким не домовляюсь. Були обговорення – коли ми грали з Ренном, то приїжджали представники Ніцци, але мені навіть на думку не спадало піти.

В Україні докладають великих зусиль, щоб продовжувати чемпіонат. Це не мій характер. Я не міг зробити так, щоб покинути команду в ситуації, в якій вона була. Якщо люди тут вирішать, що потрібні зміни, то я піду», – сказав Луческу.


Нагадаємо, що Динамо по два рази програло Ренну та Фенербахче на груповій стадії Ліги Європи у поточному сезоні та посіло останнє місце у своєму квартеті.

77-річний Луческу очолив киян у липні 2021 року та у першому сезоні привів команду до чемпіонства та перемоги у Кубку України.

Динамо під керівництвом Луческу провело 19 матчів цього сезону, набрало 36 очок і посідає четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
Люди вже давно вирішили що не хочуть тебе бачити ГТ Динамо, почитай форуми.