5 квітня 2023 19:33

"Не для вас будувалася, слимаки. Готуйтеся": ЗСУ показали, як зараз виглядає "Донбас Арена", передавши "привіт" окупантам

Командир окремої групи аеророзвідки ЗСУ "Птахи Мадяра" Роберт Бровді (позивний Мадяр) показав, як зараз виглядає "Донбас Арена" у тимчасово окупованому Донецьку. Він особливо наголосив, що зовсім скоро місто чекає на звільнення, а на стадіоні "Шахтаря" звучатимуть гімн України і проводитимуться футбольні матчі за участю наших команд.


Відповідне відео Мадяр виклав у своєму Telegram-каналі. Він показав столицю Донбасу та її головний спортивний об'єкт, знятий із українського безпілотника, з висоти пташиного польоту. "Як вам ракурс? До кожного крісла", – звернув увагу своїх читачів воїн на зйомку.


У ролику можна побачити не лише саму "Донбас Арену", а й РСК "Олімпійський", де "Шахтар" приймав суперників під час будівництва нового клубного стадіону.


"Хробаки! Тримайте очі у напрямку вгору. Тому що ми бачимо кожен ваш закуток. Арена збереглася. Чекає нашого повернення. Не для вас цю арену будували, слимаки. Настане час, коли над цим містом майорітиме український прапор, а на стадіоні буде звучати український гімн. Донецьк, чекай на нас, ми поруч. А ви, хробаки, готуйтеся", – сказав Мадяр.


Фото - ФК "Шахтар"