5 квітня 2023 09:35

Невілл припускає, що Поттер сам подав у відставку: "Б'юсь об заклад, він вважав те, що відбувається в "Челсі" божевіллям. Відчув полегшення, мабуть"

Гарі Невілл не виключає, що Грем Поттер міг сам подати у відставку

У неділю було оголошено про звільнення Поттера із «Челсі». Виконувачем обов'язків головного тренера призначено Бруно Сальтора.

«Грем Поттер – хороша людина. Мабуть, повернувшись додому після звільнення, він відчув полегшення. Я не думаю, що йому подобалося. Тримаю парі, він вважав [що відбувається в клубі] божевіллям.


Він бачив, що відбувається за лаштунками – на початку сезону з клубу пішли Петр Чех та Марина Грановська, і це не було заплановано. Потім [Томас] пішов Тухель, і це теж не було заплановано. Він прийшов у клуб, який переживає масштабну перебудову, [нове керівництво] витратило мільйони фунтів, вони не розуміють, що роблять, і навчаються прямо у процесі роботи.

Мабуть, він подумав: «Ці хлопці божевільні». І я не виключаю, що Грем Поттер пішов до Уінстенлі (спортивний директор «Челсі») і сказав: «Приберіть мене звідси», – сказав колишній гравець збірної Англії.


Говорячи про кандидатів на заміну Грему Поттеру, Невілл назвав ідеальним варіантом для «Челсі» Маурісіо Почеттіно.


«Все, що кажуть «Челсі» та Боулі, зводиться до того, що вони витратили 600 мільйонів фунтів, при цьому не підписавши центрального нападаючого на наступні три роки.


Якщо вони призначать Зідана, Сімеоне чи Енріке, вони захочуть [витратити] ще 300 мільйонів фунтів, тому що цим тренерам не сподобаються деякі гравці, яких вони підписали.

Їм варто призначити тренера, який зможе працювати зі складом, який має «Челсі» зараз. Оскільки багато гравців ще молоді, я думаю, що це міг би бути Почеттіно», – сказав Невілл в ефірі Sky Sports.