4 квітня 2023 21:31

УЄФА привітав колишнього гравця збірної України з днем народження: відео найкращих голів форварда за "Динамо" та "Шахтар"

Жуніор Мораєс сьогодні відзначає свій день народження. Колишньому форварду Динамо, Шахтаря та збірної України виповнилося 36 років.


УЄФА не залишився осторонь знакової для Мораєса дати і на офіційному акаунті в твіттері привітав нападника зі святом, опублікувавши його голи за українські гранди в Лізі Європи.


Мораєс опинився в Європі у 22 роки, де своєю яскравою грою у чемпіонаті Румунії звернув на себе увагу донецького Металурга, за який провів 70 матчів, забив 37 голів та віддав вісім результативних передач.


Потім форвард грав за Динамо (85 ігор, 34 забиті м'ячі та сім асистів) та Шахтар (106/62/25), а також провів 11 поєдинків за збірну України і відзначився одним голом.

Нагадаємо, що з початком повномасштабної війни росії проти України нападник виїхав до Бразилії, підписавши дворічний контракт із Корінтіансом. Через різні проблеми зі здоров'ям зіграв за новий клуб лише 20 матчів, відзначившись одним голом.

Зазначимо, що за минулий рік Жуніор пережив шість алергічних реакцій, спричинених війною в Україні.