3 квітня 2023 18:31

"У мене трохи інфаркт не трапився, а він каже договірний матч": Шаран жорстко відповів Болотникову

Головний тренер Міная Володимир Шаран для FanDay.net прокоментував інформацію про можливий договірняк Миная та Інгульця, яка раніше з'явилася в пресі.


Мінай поступився вдома Інгульцю (1:2) у рамках 19-го туру УПЛ. Закарпатський клуб майже весь матч вів у рахунку, але на 85-й хвилині захисник Міная Олександр Мельник після знижки головою від Ігоря Гончара переправив м'яч у власні ворота.

А вже у компенсований час той же Мельник зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і Максим Ковальов точним ударом з пенальті приніс перемогу Інгульцю.

Відомий журналіст Сергій Болотников в ефірі YouTube-каналу «КDK» повідомив, що цей матч міг мати договірний характер. Нібито Минай та Інгулець зіграли три в три [очка] – у першому колі Минай виграв у Петрове, а тепер команди домовилися повернути борг.


Заява досить серйозна. Голова комітету етики та чесної гри Української асоціації футболу Франческо Баранка заявив, що організація вже займається розслідуванням подробиць поєдинку.


Редактор FanDay.net зв'язався з головним тренером Мінаю Володимиром Шараном, щоб отримати коментар із цього приводу. 51-річний фахівець ще не знав про інформацію, що з'явилася в пресі, тому не на жарт здивувався і розлютився.


«Та ви що? Ні##ра собі! Болотников таке сказав? – не приховував обурення Володимир Шаран. - У мене трохи інфаркт не трапився, а він каже договірний матч. Це просто марення! Таких підрасів, що пишуть таку х##ню, треба гноїти!


Нехай клуб подає на нього до суду. Інакше не можна у цій ситуації! Я його згною! Замість того, щоб піднімати український футбол, вони намагаються опустити мій імідж та клуб. У мене це у голові не вкладається.


Договорняки з перших хвилин видно! Які три на три?! Це не 90-ті, щоб три на три ху##ить! Про що він говорить? Я всю свою кар'єру чесним і порядним шляхом побудував, у мене й у думках ніколи [договірників] не було».