3 квітня 2023 17:48
2

"Я зараз можу виїхати, бо я резидент Великобританії": екс-головний тренер "Динамо" зробив яскраву заяву

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко розповів, чому повернувся до України із Шотландії після закінчення ігрової кар'єри.

Легенда київського Динамо Олексій Михайличенко на початку 1990-х років виступав у шотландському клубі Рейнджерс. Після закінчення ігрової кар'єри він повернувся до України та розпочав тренерську кар'єру (2002 рік).


У програмі «Футбольний формат» Михайличенко заявив, що він ніколи не думав залишатися у Великій Британії, хоча має будинок у Лондоні, який придбав під час виступів за команду з Глазго.


Також перед Михайличенком не стояло питання про виїзд з України 24 лютого 2022 року після початку повномасштабного вторгнення росії до нашої країни.


«Я повернувся, бо я дуже люблю свою країну, своїх друзів, своє місто, свій клуб Динамо, збірну України, і я хочу жити і працювати тут. Для мене таке питання, напевно, і не стояло.

Я й зараз міг би виїхати, бо я резидент Великої Британії, але моя країна – Україна».

Что значит резидент? Резидент это тот кто проживает в стране более 183 дней в году, Михайличенко там не проживал как я подозреваю. И резидентство не дает право на выезд. Вероятно второй паспорт и гражданство Великобритании, но так бы и говорил, а не резидентство...
Блін, за такий заголовок варто було б комусь зарядити в зуби.