2 квітня 2023 13:52

Агентство Нагельсманна звинуватило "Баварію" в тому, що клуб не зв'язався з тренером після чуток про вiдставку. Кан сказав, що Юліан дізнався про все першим

Представники Юліана Нагельсманна розкритикували «Баварію» після зливу інформації у ЗМІ.


Генеральний директор "Баварії" Олівер Кан перед вчорашнім матчем з "Боруссією" Дортмунд (4:2) в інтерв'ю Sky Germany сказав, що обставини відходу тренера були "катастрофою" і дуже важкими для клубу.


Однак він наполягав на тому, щоб ніхто з «Баварії» не зливав інформації: «Із самого початку було очевидно, що Юліан дізнався про це першим. Жодних контактів зі ЗМІ не було».


Агентство Sport 360, яке представляє інтереси Нагельсмана, заявило, що це неправда, оскільки їм довелося зв'язатися зі спортивним директором «Баварії» Хасаном Саліхаміджичем після появи повідомлень у пресі про швидкий вихід з клубу 35-річного тренера.


«Жодних контактів та спроб зв'язатися з нами з боку «Баварії» не було. Після всіх чуток у ЗМІ представники Юліана Нагельсманна самі зв'язалися із Саліхаміджичем», – сказав представник Sport 360.


«Баварія» оголосила про звільнення Нагельсмана та призначення Томаса Тухеля 24 березня. Напередодні у ЗМІ з'явилися повідомлення про зміну тренера.