29 березня 2023 18:51

Мерсон про Кейна: "Кращий у світі, він феноменальний. Харрі настільки гарний, що коли він не реалізує момент, це шокує. У "Тоттенхема" є шанси на топ-4 завдяки йому"

Пол Мерсон високо оцінив гру Харрі Кейна.

«Я вже говорив раніше і повторю ще раз: Харрі Кейн – найкращий у світі. Він дуже різносторонній гравець і легко зможе грати до 35 років на тому ж рівні, що і зараз. Його секрет не у швидкості чи силі. Він неймовірний фінішер, він може опускатися нижче і диктувати гру на позиції «десятки», він може віддати пас – він має великий набір навичок.


Він настільки гарний на завершення, що коли він не реалізує шансу, як коли він пробив з лівої ноги по воротах збірної України, це шокує. Сидячи на дивані, я був просто приголомшений!

Що стосується його голу, то йому трохи пощастило із завершенням, але в процесі підготовки він почав рух перш, ніж потрапити до штрафного майданчика.


Я не думаю, що люди розуміють, як сильно і як низько він посилає м'яч. Дуже рідко трапляється, що він б'є просто у воротаря, а той просто парирує його удар. Він майже ніколи не витрачає шансів марно.


"Тоттенхем", незважаючи на всі проблеми, має шанс закінчити сезон у першій четвірці - і все завдяки Кейну. Він просто феноменальний. Я його великий шанувальник», – написав Мерсон у колонці для Sky Sports.