15 березня 2023 16:05

"Із "Динамо" у мене були матчі в ЛЧ та ЛЄ". Сідклей поділився амбітними планами після переїзду в Болгарію

Захисник «Динамо» Сідклей, який перейшов на правах оренди до ЦСКА 1948, дав коротке інтерв’ю прес-службі болгарського клубу.


«Дякую за привітання. Розмова між моїм менеджером і клубом пройшла дуже добре. Наскільки я зрозумів, вони дуже швидко порозумілися. Я дуже щасливий і сподіваюся вписати своє ім’я в історію клубу. До приїзду сюди я знав про Болгарію небагато. Я розмовляв з Октавіо, і він сказав мені, що тут все спокійно, місто і команда на рівні. Це були основні причини, чому я тут.


Із київським «Динамо» у мене були матчі в Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Це був великий досвід для мене. У своїй найкращій формі я був у ПАОКу. Мені вдалося зіграти майже всі матчі за грецьку команду. Сподіваюся, в ЦСКА я покажу ще кращу гру.


До переходу в київське «Динамо» я грав більше попереду. У ПАОКу я грав в оборонній лінії, але все одно зміг зробити результативні дії, я давав гольові передачі. Почуваюся краще, коли атакую. Я люблю йти в дриблінг, перегравати інших гравців. Сподіваюся забивати голи і за ЦСКА.


Я хочу провести хороший сезон з ЦСКА і допомогти команді виграти трофей. У своїй дебютній грі я хотів би забити гол або оформити асист, а можливо зробити все одразу», – сказав Сідклей.