13 березня 2023 08:54

Тудор: "Арбітр припустився помилки, тому що не розуміє різниці між дотиком і реальним поштовхом"

Головний тренер «Марселя» Ігор Тудор прокоментував нічийний результат його команди в матчі чемпіонату Франції проти «Страсбура» (2:2).


«Чи шкодую я про заміни наприкінці гри? Ні. Для мене вони були логічними, враховуючи що наш суперник активно використовував подачі на останніх хвилинах. І два м'ячі, які ми пропустили, трапилися саме внаслідок цього.


Дуже прикро, за рахунку 2:0 ми вже думали, що виграли. Мої гравці були розчаровані та засмучені в роздягальні, але ми повинні взяти зароблене очко та рухатися далі.


На мою думку, вирішальну роль в цьому матчі зіграла червона картка. Арбітр припустився помилки, бо не розуміє різниці між дотиком та реальним поштовхом, яку я, як гравець, знаю. Разом з непризначеним пенальті за фол на Санчесі в грі з «Ренном», це вже друга несправедливість, з якою ми стикнулися у двох останніх матчах.


Це правда, що нам було дуже важко проти «Страсбура», і це нормально, що суперники вивчають нашу систему і готуються для того, щоб зіграти проти нас якомога краще. Матчі між топ-клубами та командами з нижньої частини таблиці все складніше і складніше, всі борються за очки», — сказав Тудор.